Blog

30 november 2015

Vroeger werd je dagboek pas na je dood gevonden, er stonden immers intieme recepten in.
Deze weblog biedt dan ook geen gelegenheid voor het plaatsen van een reactie. Daarvoor kun je terecht bij Vragen of commentaar.
Sinds vandaag is AtelierBoum online. Dat gaan we pas vieren als piedestal nr 1 klaar is, en dat zou moeten kunnen lukken in deze decembermaand.

31 december 2015

Helaas pindakaas, het gaat niet meer lukken dit jaar. Aan piedestal nr 1 heb ik wel gewerkt afgelopen dagen, om de andere dag wel een half uur, maar nu moet er weer iets drogen, dus morgen kan ik weer wat en zal ik weer wat. Eind volgende week istie klaar en zet ik een fotootje online.
Voor straks alvast: proost, en de beste wensen!

3 januari 2016

De spanning stijgt. Bij mij dan.
Ben nu de bast aan het lakken, heb het al één keer gedaan, moet nog minstens twee keer. En dan komt de finale: het bevestigen van de onderdelen die piedestal nr 1 zijn identiteit geven. Even geduld dus nog tot eind deze week.

10 januari 2016

Meestal zeg ik: ‘Ik zeg maar zo, ik zeg maar niks.’
Maar omdat ik verwachtingen heb gewekt toch maar het volgende: de lak van de bast is her en der toch op boven- en onderkant terechtgekomen, en daarom heb ik vandaag de bovenkant nog maar weer een keer zwart gelakt. Dinsdag lak ik de onderkant voor de laatste keer wit, en dan heb ik vrijdag tijd voor de finishing touch. Bij mij leert u geduld.