Doorstart website AtelierBoum

Ruim twee jaar geleden, op 24 november 2015, plaatste ik het volgende bericht onder de kop ‘Verwacht niet teveel’:
Ik had met mezelf afgesproken dat AtelierBoum pas online zou gaan als ik me genoeg bekwaamd had in het zelf bijhouden van de site: nieuwe pagina’s maken, oude weggooien, een bericht maken, een reactie goedkeuren zodat die voor eenieder zichtbaar is, enzovoorts.
Maar ik heb de gok genomen, een dezer dagen is het zover. Verwacht dan niet dagelijks iets nieuws. En als je reageert, wees dan niet verbaasd dat je reactie niet eentweedrie te zien is.

Nu, 30 januari 2018, heb ik het genoegen de doorstart aan te kondigen van de website van AtelierBoum, en weet je waarom? Omdat piedestal nummer 2 bijna klaar is. Ik stuur deze en gene wel een mail als het echt zover is. In de tussentijd hoop ik ook diverse oude pagina’s te verversen.

Groet, AtelierBoum

  • Lieve Pieter Jelle,

    Heel hartelijk gefeliciteerd met je onovertroffen doorstart! Ik ben heel erg benieuwd wat er gaat komen. In ieder geval een tweede piedestal, waauw! Ik zal iedere week kijken wat er is bijgekomen.

    Heel veel liefs van Romée

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *