Zolder tuinhuis doos 1

Op de zolder en de op de grond in het tuinhuis staan zowat 40 dozen met daarin boeken, bewaarknipsels, dingen waar ik aan gehecht ben, en verder eindeloos veel spulletjes die op een brocantemarkt of op koningsdag niet zouden misstaan.
Ik ga kijken of het lukt van alles wat ik kwijt wil een fotootje te maken en dat hier te tonen.
Dan de site promoten en alle familie wijzen op wat ze kunnen krijgen, meestal voor niks.

Doorstart website AtelierBoum

Ruim twee jaar geleden, op 24 november 2015, plaatste ik het volgende bericht onder de kop ‘Verwacht niet teveel’:
Ik had met mezelf afgesproken dat AtelierBoum pas online zou gaan als ik me genoeg bekwaamd had in het zelf bijhouden van de site: nieuwe pagina’s maken, oude weggooien, een bericht maken, een reactie goedkeuren zodat die voor eenieder zichtbaar is, enzovoorts.
Maar ik heb de gok genomen, een dezer dagen is het zover. Verwacht dan niet dagelijks iets nieuws. En als je reageert, wees dan niet verbaasd dat je reactie niet eentweedrie te zien is.

Nu, 30 januari 2018, heb ik het genoegen de doorstart aan te kondigen van de website van AtelierBoum, en weet je waarom? Omdat piedestal nummer 2 bijna klaar is. Ik stuur deze en gene wel een mail als het echt zover is. In de tussentijd hoop ik ook diverse oude pagina’s te verversen.

Groet, AtelierBoum